اخبار و مقالات

دلیل کیفیت پایین برخی شکلات‌های ایرانی
تاریخ انتشار : 1395/6/31 ساعت 09:26:10



دلیل کیفیت پایین برخی شکلات‌های ایرانی
۱۳:۱۹ (یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» کیک رونمایی برند آدلین در نمایشگاه شیرینی و شکلات بریده شد
» مواد اولیه گران، هزینه تولید شکلات و لبنیات را 3برابر می کند
» برگزاری نشست‌های متعددی در حوزه "اخلاق کسب و کار و مسئولیت اجتماعی" را دنبال می کنیم
» همکاری خوب صنف شیرینی و شکلات با وزارت بهداشت / برای حمایت آمده ایم
» از مجری برگزاری نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران بزودی تقدیر می‌شود

یک تولیدکننده ماشین‌آلات شیرینی و شکلات، دلایل کیفیت پایین برخی شکلات‌های ایرانی در مقایسه با انواع خارجی آن را تشریح کرد.

خندابی با بیان این‌که تفاوت کیفیت و طعم شکلات‌های ایرانی و خارجی مربوط به فرمولاسیون مواد اولیه است، اظهار کرد: اغلب کارخانه‌های شکلات ایران می‌توانند محصول باکیفیت بالا تولید کنند، اما دو بازار کاذب در کنار ایران ایجاد شده که محصولات درجه سه و چهار می‌خواهند.
وی با اشاره به سفارش شکلات‌های ارزان قیمت و با کیفیت پایین از سوی کشورهای افغانستان و عراق ادامه داد: این درخواست‌ها کارخانه‌های ما را عادت داده که جنس ارزان تولید کننده بفروشند.
این تولیدکننده ماشین‌آلات شیرینی و شکلات افزود: ممکن است تولید و فروش محصولات درجه سه و چهار سود داشته و برای تولیدکننده خوب باشد، اما همین امر سبب شده تمرکز و فکر تولیدکننده ما از تولید جنس درجه یک فاصله بگیرد.
خندابی با بیان این‌که این کشورها جنس ارزان می‌خواهند و همیشه هم سفارش دارند و پول نقد هم می‌دهند، گفت: این‌ها بازار کاذب هستند، اما در این شرایط تولیدکننده هم به این فکر می‌کند که با همین کیفیت و قیمت تولید کند و مشتری هم دارد و می‌تواند به راحتی محصول خود را بفروشد.
وی با اشاره به حضور برخی تولیدکنندگان با کیفیت در این صنعت نیز اظهار کرد: در عین حال ما کارخانه‌هایی هم داریم که سابقه سه - چهار ساله دارند، اما شکلات و محصول تولیدی آنها به اندازه یک کارخانه و شرکت 30 ساله مطرح و دارای اعتبار است و مردم نیز با لذت محصولات آنها را می‌خرند.
این تولیدکننده ماشین‌آلات شیرینی و شکلات درباره‌ بزرگ‌ترین موانع پیش‌روی صنعت ساخت ماشین‌آلات در ایران نیز ادامه داد: بعضا نیاز به واردات ماشین‌آلات و دستگاه‌هایی داریم که در این زمینه به دلیل مشکلاتی که کشور دارد، کمی با مشکل مواجه‌ایم.
خندابی اضافه کرد: مثلا گاهی می‌خواهیم دستگاهی را به ایران وارد کرده، روی آن مهندسی معکوس انجام دهیم، تغییرات اعمال کنیم و از بخشی از آن کپی‌برداری کنیم که در واردات آن به مشکل می‌خوریم./ایسنا